Transport medical neasistat

MEDIPULS TRANS SRL ofera servicii pentru transportul pacientilor stabili din punct de vedere medical, atat in tara cat si in strainatate. Acest tip de serviciu se adreseaza persoanelor care nu necesita asistenta medicala pe durata transportului cu ambulanta. In acest caz, echipajul este format doar din ambulantier si un asistent medical.

Firma ofera servicii de transport pacienti, in functie de particularitatea fiecarei situatii intalnite, prin intermediul ambulantei private.

MEDIPULS TRANS SRL ofera servicii premium, si prin faptul ca se ofera asigurare in valoare de 75000 euro, pentru pacientii transportati.

MEDIPULS TRANS SRL dispune de ambulante performante pentru ca serviciile de transport medical sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Printre echipamentele necesare obligatorii din punct de vedere legal, se mentioneaza scaunul special de urcat scari, rampa de acces pentru scaun cu rotile, targa, masca cu oxigen.

Echipajul MEDIPULS TRANS se asigura ca pacientii sa beneficieze de cele mai bune conditii de transport, siguranta si confort. Acestia trateaza pacientii cu respect, profesionalism si promptitudine, ajungand in cea mai scurta perioada de timp.

Transportul medical neasistat poate fi pus la dispozitia persoanelor care doresc:

  • deplasarea de la spital la domiciliu, sau invers;
  • deplasarea la clinici, centre de ingrijire, de evaluare, de recuperare;
  • deplasarea la orice institutie, atat intern cat si international;
  • transport nemedicalizat al pacienților pentru consult interdisciplinar de la o unitate medicală la alta și retur;
  • transport pentru efectuarea dializei de la domiciliu la spital si retur;
  • transportul la și de la azile și cămine de bătrâni pentru consult de specialitate;
targa si rampa carucior ambulanta MEDIPULS Targu Mures

Echipa MEDIPULS TRANS se asigura ca pacientii sa beneficieze de cele mai bune conditii de transport, siguranta si confort, avand un program de lucru non-stop.

Numarul de apel si serviciile oferite nu sunt gratuite. In acest sens, firma se asigura ca pacientii vor beneficia de cele mai mici preturi, respectiv un raport corect practicat intre tarifele specificate si serviciile prestate.

Pentru asistenta publica de urgenta, este necesar sa se apeleze 112!

0742-481.752
NON-STOP

0740-669.006
NON-STOP