Despre ambulanta privata Medipuls

MEDIPULS TRANS SRL ofera servicii de transport pacienti, cu ajutorul ambulantei private, in tara sau in strainatate.

MEDIPULS TRANS SRL ofera servicii de transport pacienti, cu ajutorul ambulantei private, in tara sau in strainatate.

Acest tip de servicii se adreseaza persoanelor care necesita transport special, care trebuie transferati intre spitale, la alt centru, camin de varstnici sau acasa. Acesti pacienti apeleaza la aceste servicii, deoarece au nevoie de ajutor specializat pentru a se putea deplasa.

Misiunea firmei este de a rezolva cu succes fiecare solicitare, fiind capabili sa satisfaca nevoile pacientilor. In acest mod, firma isi imbunatateste constant serviciile pentru a se remarca pe plan local, dar nu numai.

MEDIPULS TRANS SRL se adreseaza tuturor categoriilor de pacienți care necesită ajutor pentru deplasare pe raza judetului Mures, dar nu numai, fiind in permanenta la dispozitia pacientului, avand un program non-stop.

Persoanele care apeleaza la serviciile unei ambulante private, sunt cele care au nevoie de ajutor pentru a se deplasa, fara a reprezenta un caz de urgenta medicala.

Echipa MEDIPULS TRANS se asigura ca pacientii sa beneficieze de cele mai bune conditii de transport, siguranta si confort. Acesta este format din ambulantier, respectiv asistent medical, in functie de caz.

Eficienta modalitatii de lucru pe care o are echipa, se reflecta prin adaptarea la fiecare situatie in parte, cu rapiditate si profesionalism. In acest sens, firma pune accent asupra procesului de imbunatatire permanenta a calitatii serviciilor oferite.

Autorizatie de functionare Medipuls Trans
Aviz utilizare dispozitive medicale din dotare Medipuls Trans

Printre cele mai solicitate servicii oferite de ambulantele noastre se afla:

  • transportul la și de la azile și cămine de bătrâni pentru consult de specialitate;
  • transportul pacienților cu diferite tipuri de fracturi, fiind imobilizati;
  • transportul pacientilor externati din unitățile sanitare la domiciliul acestuia;
  • transport pentru efectuarea dializei de la domiciliu la spital si retur;
  • transport la orice institutie, atat intern cat si international;
  • transport celor ce necesită furnizarea de oxigen și asistență medicală pe durata deplasarii;

 Persoanele care apeleaza la serviciul ambulantei private oferite de MEDIPULS TRANS SRL, beneficiaza de o serie de avantaje, precum faptul ca :

  • firma deține aparatură modernă pentru manevrarea și mobilizarea pacientului;
  • transportul medical neasistat asigură cel mai înalt grad de confort și siguranță pentru pacient;
  • Igienizarea ambulantelor se efectueaza zilnic, precum si dupa fiecare caz in parte, folosind dezinfectanti aprobati de Ministerul Sanatatii.

Echipa noastra se deosebeste de concurenta prin faptul ca isi imbunatateste, in mod constant, activitatile intreprinse. Acestia au stabilit drept obiectiv principal, sa exceleze in sfera acestui tip de servicii.

Icon promptitudine

Promptitudine

Ambulantele performante MEDIPULS TRANS permit raspunderea cu promptitudine a solicitarilor pacientilor sau apartinatorilor acestora.

Icon profesionalism

Profesionalism

Echipa MEDIPULS TRANS este calificata si detine experienta necesara, fiind intr-un proces continuu de pregatire. Aceasta se caracterizeaza prin profesionalism, lucru afirmat de catre clientii nostri.

Icon respect

Respect

Echipa MEDIPULS TRANS trateaza cu respect nevoile fiecarui pacient in parte.

0742-481.752
NON-STOP

0740-669.006
NON-STOP